Themafeest op de Veluwe - Bedrijfsfeest naar keuze

Bij dit themafeest is inbegrepen:

  • Speelavond
  • Drank gedurende 4 uur (bier, wijn, fris)
  • Entertainment
  • Duur avond: 19-23 uur of van 20-24 uur
Prijs: € 40,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Internationaal drank arrangement: € 43.50 p.p.
Buffet - maffia, vegas of zwerver buffet: + € 21.95 p.p. (inclusief een saladebuffet, soep, stokbrood kruidenboter)
Limo bij binnenkomst + € 130.00
Aankleding gasten bij binnenkomst + € 7.50 p.p.

De prijs van dit Themafeest op de Veluwe is geldig tot 31 december 2020.

Bedrijfsfeest in Gelderland

Kies uw eigen thema en kom feesten in Gelderland. Wij bieden u verschillende thema's aan zodat er voor iedereen een geslaagd bedrijfsfeest bij zit.

Themafeesten

  Kies voor uw themafeest uit de volgende thema's!

  Geen cent te makken
  Gerrit leeft al jaren rondom de boshoek. Hier is alles wat zijn hart begeert. Elke dag gezelligheid en genoeg eten wat hij kan vinden op straat. Overdag doet hij zijn slaap om in de avonden rond te zwerven. Gerrit weet als geen ander hoe je moet overleven op straat. Deze avond leert hij u de fijne kneepjes van het “vak”. Gerrit met misschien wel zijn straat vrienden laten de gasten verschillende spelletjes zien die je zo kan doen op straat. Hij presenteert zijn zwerverquiz met vragen van de straat. Wie of welke groep wint deze avond de prijs van Zwerver(s) van het jaar?

  Viva Las Vegas
  Black Jack & Roulette, spelregels, croupiers en gasten.. Spelen maar!
  Bent u gelukkig in het spel? Dan is de Las Vegas Night nét wat voor u.

  Black Jack, Roulette tafels, spelregels en croupiers. Na de ontvangst met een kop koffie of cocktail krijgt iedereen een startkapitaal van 500 euro. Aan de Black Jack, Poker en Roulette tafels worden de spelregels uitgelegd door onze croupiers. Het geld dat u aan de speeltafels wint, kunt u aan het eind van de avond inzetten bij een veiling.

  Een aantal kleine prijsjes wordt aan het eind van de avond per opbod verkocht.

  Themaregels
  Dit is een feest waarbij u volop gelegenheid heeft om in een ontspannen sfeer met elkaar te praten.

  Maffia Moord Het is lang geleden dat de beruchte familie Duchette de eigenaar was van de Boshoek. Tot op de dag van vandaag zijn er diverse geruchten over een moord die gepleegd is. Helaas is deze moord tot op de dag van vandaag niet opgelost. De Boshoek stond op zijn kop en iedereen beschuldigde elkaar van de moord. Één ding wat zeker is, er is een lijk gevonden van de slachtoffer maar wie pleegde de moord.

  Je krijgt startkapitaal afhankelijk van de groepsgrootte. Speel met je groep aan de speeltafels om geld te verdienen. Speur naar informatie, koop je informatie van andere groepen en wie weet lost jou groep de moord op.

Diverse mogelijkheden

Recreatiepark de Boshoek biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u in plaats van een feestavond liever een middagprogramma vol activiteiten boeken?. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen!

Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park? Dan is dat ook mogelijk. We bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Zonnebank
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Teamdag, vergadering of personeelsfeestje? Dit recreatiepark biedt u verschillende mogelijkheden aan. Ons park is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij ons recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een park voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur een indoor bowlingrot of diverse teambuildingsactiviteiten in de omgeving.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Uitjes in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of feestavond bij dit recreatiepark!