Bedrijfsuitje voor het goede doel op eigen locatie - Bouw een fiets voor Afrika

Bij dit bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Inclusief materialen en fietsen
  • Gebruik van gereedschap
  • Originele raadsels 
  • Vakkundige spelleiding
  • Verzorgen van een horecalocatie
  • Updates over jullie fiets in Afrika

Prijs: € 39 p.p. inclusief fietsen excl. BTW op basis van minimaal 20 personen

Optioneel bij te boeken:

  • Lunch, borrel en/of diner
  • Combineren met andere activiteiten
  • Engelstalige opdrachten/spelleiding
  • Ook mogelijk op eigen locatie

De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2020.

Bouw een fiets voor Afrika - Mogelijk op ieder gewenste locatie

Bouw een fiets voor Afrika. Teamchallenge voor het goede doel. Uitdagende opdrachten zetten iedereen op het scherp! Lukt het om binnen 2,5 uur fietsen te bouwen voor Afrika?

Dit is terecht een uitje met een goed gevoel en een goed doel. Ook erg geschikt voor grotere groepen.

Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

We verdelen de deelnemers in teams. Elk team krijgt een frame. Er zijn voor elke fiets verschillende onderdelen nodig om de fiets af te maken. Denk aan de wielen, het stuur, de remmen etc. Elk team kan de onderdelen met een challenge vrijspelen. Na het verzamelen van de onderdelen begint het bouwen van de fiets. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren monteur.

Tijdens het bouwen van de fiets, kunnen er ook breinbrekers opgelost worden om extra asseccoires te verdienen om de fiets te 'pimpen', zoals bijvoorbeeld een bagagerek voorop. Tenslotte is er het laatste onderdeel de “Afrikaanse ronde”. Elk team rijdt de fiets, langs een hinderniscircuit om de kwaliteit van de fiets te testen.

Uw bedrijfsuitje en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

  Wist u dat uw bedrijfsuitje MVO kan zijn? Dat kan met Bouw een fiets voor Afrika. Naast een geweldige leuk evenement (zeer hoog gewaardeerd) geeft u ook families in Afrika een beter economisch vooruitzicht. Met een tweedehands fiets uit Nederland is het immers veel makkelijker om jerrycans met water te vervoeren of spullen naar de markt te brengen. Wij werken samen met een ANBI erkende Stichting die er zorg voor draagt dat de fietsen die jullie doneren ook daadwerkelijk op de goede plek terecht komen. Doe mee en draag bij aan een beter bestaan in Afrika!

  Organisatie MVO evenement
  Wij nemen de zorg voor dit evenement volledig uit handen. Vooraf bespreken wij met u de wensen voor de locatie en de catering. Op de dag zelf komen we met een volle bus op de locatie aan, waar wij de fiets en fietsonderdelen klaar zetten. Ervaren spelleiders zorgen voor de perfecte begeleiding van dit unieke evenement.

Voor wie is dit dynamische spelprogramma geschikt?

Dit evenement is uitstekend geschikt voor grotere organisaties. Het dynamische spelprogramma zorgt ervoor dat ieders talent tot zijn recht komt. Verschil in opleiding, kunde of handigheid van de deelnemers is niet belangrijk. Iedereen is betrokken en actief bezig tijdens dit unieke evenement.
Voorbeeld programma:

13:45 uur Ontvangst op locatie
14:00 uur Speluitleg en uitleg over de bestemming van de fietsen
14:15 uur Een spel met als inzet het gereedschap
14:45 uur De veiling van de onderdelen van de fietsen
15:30 uur Raadsels om extra accessoires te verdienen
16:30 uur Testronde met de gebouwde fietsen
17:00 uur Groepsfoto en prijsuitreiking

Het programma kan worden aangepast aan uw ideale tijden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Jong en enthousiast team

Het jonge en enthousiaste team van deze partner bedenkt en ontwikkelt al vijf jaar bijzondere uitjes in Nederland. Het succes van hun uitjes is te danken aan originaliteit, humor, gastheerschap en flexibiliteit.

Uniek en hartverwarmend

Naast de originaliteit van de uitjes let deze partner ook op maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met het boeken van Bouw een Fiets voor Afrika zorgt u ervoor dat niet alleen uw collega’s de dag de dag van hun leven hebben maar u zorgt er samen met u collega’s ook voor dat er fietsen worden verscheept naar Afrika. Met de fietsen draagt uw organisatie een belangrijk steentje bij aan de zelfstandigheid van gezinnen in Afrika. Vorig jaar hebben organisaties met Bouw een Fiets ervoor gezorgd dat er maar liefst 247 fietsen zijn verscheept! Doet u ook mee?

Maatschappelijk Verantwoord Plezier (MVP)

Soms zijn er uitjes die we eigenlijk geen uitjes meer mogen noemen omdat ze zo veel meer zijn dan dat. Het zijn hartverwarmende belevenissen. Zo is het ook met Bouw een Fiets voor Afrika. Dit uitje valt eigenlijk onder de categorie: Maatschappelijk Verantwoord Plezier. Plezier tijdens het uitje en nog jaren plezier na het uitje.

Gastheerschap

Deze partner begrijpt dat genieten het allerbelangrijkste is en neemt graag uw zorg uit handen. Zij zorgen voor de fietsen, alle materialen en samen met u gaan ze op zoek naar de beste locatie.