Ranking your Team! - Een perfect uitje voor Teambuilding

Bij dit Ranking your team uitje is inbegrepen:

  • Spelvoorbereiding inclusief enquête en verwerking van de uitkomst
  • Het spel ‘Ranking your team!’
  • Gebruik van materialen
  • Zeer enthousiaste spelleiders
  • Prijs voor de winnaars

Prijs: € 23,50 p.p. exclusief BTW

Dit arrangement is te boeken voor minimaal 10 personen en maximaal 200 personen. 

De prijs voor dit Ranking your Team uitje is geldig tot 31 december 2020.

Verschillende locaties

Een bedrijfsuitje of teambuildinguitje, wij organiseren uitjes door héél Nederland, waar en zoals ú het wilt.
Kwaliteit, creativiteit en service met een gezonde dosis humor, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u en uw collega’s een ontspannen dag hebben gehad waar met een brede glimlach op teruggekeken wordt.

Ranking your Team

  Teambuilding met luchtigheid, humor en heel veel plezier! Wanneer u elkaar beter wilt leren kennen, dan is Ranking Your Team als teambuilding ideaal.

  Hoe goed kennen jullie elkaar? Vooraf vullen alle deelnemers een enquête in met door jullie zelf geselecteerde vragen. De uitkomsten van de vragen gaan leiden tot verbazing, lachsalvo's en onthullingen. De professionele presentator zal met veel humor de vragen met jullie doornemen. Alle deelnemers worden in het zonnetje gezet. Hij zal er, met jullie, voor zorgen dat iedereen met een goed gevoel terugkijkt op deze bijzonder leuke teambuilding activiteit. Alles wordt voor jullie georganiseerd. Het enige dat u hoeft te doen is uw collega's uitnodigen. Ranking Your Team kan georganiseerd worden op elke gewenste locatie. Ook bij u op locatie.

Het programma

14:30 – 14:45 uur          Ontvangst en de speluitleg
14:45 – 15:45 uur          Eerste deel: Ranking your team!
15:45 – 16:00 uur          Pauze
16:00 – 17:00 uur          Tweede deel: Ranking your team!
17:00 – 17:15 uur          Prijsuitreiking en afsluiting

Dit is een programmavoorstel. De tijden zijn in overleg aan te passen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Jong en enthousiast team

Het jonge en enthousiaste team van deze partner bedenkt en ontwikkelt al vijf jaar bijzondere uitjes in Nederland. Het succes van hun uitjes is te danken aan originaliteit, humor, gastheerschap en flexibiliteit.

Uniek en hartverwarmend

Naast de originaliteit van de uitjes let deze partner ook op maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met het boeken van Bouw een Fiets voor Afrika zorgt u ervoor dat niet alleen uw collega’s de dag de dag van hun leven hebben maar u zorgt er samen met u collega’s ook voor dat er fietsen worden verscheept naar Afrika. Met de fietsen draagt uw organisatie een belangrijk steentje bij aan de zelfstandigheid van gezinnen in Afrika. Vorig jaar hebben organisaties met Bouw een Fiets ervoor gezorgd dat er maar liefst 247 fietsen zijn verscheept! Doet u ook mee?

Maatschappelijk Verantwoord Plezier (MVP)

Soms zijn er uitjes die we eigenlijk geen uitjes meer mogen noemen omdat ze zo veel meer zijn dan dat. Het zijn hartverwarmende belevenissen. Zo is het ook met Bouw een Fiets voor Afrika. Dit uitje valt eigenlijk onder de categorie: Maatschappelijk Verantwoord Plezier. Plezier tijdens het uitje en nog jaren plezier na het uitje.

Gastheerschap

Deze partner begrijpt dat genieten het allerbelangrijkste is en neemt graag uw zorg uit handen. Zij zorgen voor de fietsen, alle materialen en samen met u gaan ze op zoek naar de beste locatie.